Om meg

Jeg heter Tone Kvanlid Larsen, er 50 år, samboer, har 2 hunder (tollere / Nova Scotia Duck Tolling Retriever)
og 2 voksne bonussønner. Min fritid går mest til trening, konkurranser og turer med hundene, samt samvær med familie og venner. Her henter jeg min dagelige dose med energi.

Etter mange år i arbeidslivet fikk jeg i 2004 diagnosen Sjøgrens syndrom. Jeg tok ikke verken diagnosen eller signalene som kroppen sendt meg særlig alvorlig, for jeg var jo ikke syk, så jeg fortsatte som «flink pike».
Det endte med at jeg i 2010 møtte veggen, var langt nede og ble langtidssykemeldt.
Jeg hadde brukt mange år på å skakkjøre kroppen min. Jeg var heldig og kom på et sted hvor de så hele menneske, og de behandlet kropp og sinn som ett, og det hjalp meg til å bygge meg opp igjen mot en bedre utgave av meg selv !
Så i 2016 fant jeg ut hva jeg ville bli, brikkene falt på plass, og her er jeg !

Med min kunnskap og erfaring er jeg klar til å hjelpe deg til å oppnå en enklere hverdag, basert på dine ønsker og mål !

Jeg har min utdannelse fra Nordic Coach & NLP Academy ( www.nocna.no ), og er medlem av Norsk Forening for Coaching og NLP ( www.nfcn.no ) med rett til bruk av tittel Helsecoach (MNFCN)

Min utdannelse innebærer:

  • NLP master practitioner
  • Helsecoach
  • Kostholdcoach

Som coach vil jeg hjelpe deg til å sette egne mål og nå de. Jeg vil utfordre deg til selv å finne svarene i deg selv, for du har de !

Fra vår til høst coacher jeg gjerne ute. Da tar vi på oss ute-tøy, går i skog og mark, åpner sinnet for alle inntrykk og har den gode samtalen. Gleder meg til å gå tur med deg ! Hvis det ikke passer deg å gå ute, så setter vi oss ned i mitt lune samtalerom, og har den gode samtalen der. 
Jeg har selvfølgelig taushetsplikt.

Jeg gleder meg til å treffe nettopp deg !