Kundeuttalelser

«Jeg ønsket å komme videre, og ut av stillstand. Jeg ønsket å bruke de ressursene jeg visste lå der.

Jeg hadde troen på innsiden, men lav selvfølelse, tvil, og usikkerhet hindret meg allikevel å komme frem, og ut av skallet.

Jeg fikk verktøyene å bruke av min coach Tone, og jeg fikk dyttet jeg trengte til å bruke verktøyet.

Det var knallhard jobbing, både sammen med Tone, og alene.

Belønningen jeg sitter igjen med, følelsen jeg har på innsiden nå har gitt meg en ny hverdag, en ny jobb, og en tro på meg selv og min verdi som jeg vet vil vare.»

Venche

Fra første sekund har hun vært en person jeg har følt full tillit til.

«Jeg hadde i lengre tid følt meg sliten, nedtrykt, «ullen i hodet» og hadde diverse «vondter» i rygg og nakke, uten egentlig  å ville ta det innover meg og ta et skritt til siden og spørre meg selv: Anne, hvordan har du det…egentlig? Det var mye lettere å holde fast i det gamle velkjente, men skakk-kjørte mønsteret mitt.

Heldigvis anbefalte en kollega meg å ta en prat med Tone og fra første sekund har hun vært en person jeg har følt full tillit til, som jeg kan si akkurat det jeg tenker uten at hun fordømmer, misoppfatter eller kommer med råd som jeg ikke har sjans til å gjennomføre. Hun møter meg alltid med masse positiv energi og overskudd, ekte varme, godhet og tålmodighet og hun er svært punktlig og ryddig.

Det hun har fått meg til å innse er at jeg har svarene inni meg på hvordan det er riktig for meg å leve mitt liv og at det er mitt ansvar å bruke mine ressurser til å oppnå de endringene jeg ønsker, slik at jeg kan være fornøyd med meg og være en fornøyelse å være sammen med! Jeg kan ikke legge skylden for hvordan jeg har det på andre og Tone holder meg i ørene og på rett kurs for å bli en bedre utgave av meg selv.»

Anne, 41
Krokstadelva